Ze krijgt een drankje aangeboden, vervolgens doopt ze haar vinger erin. De reden? Dit moet elke vrouw weten!

Helaas lopen er een aantal gekke rond in de wereld. Deze gekke vinden het leuk om een vrouw een drankje aan te bieden met een verdovend middel erin zoals GHB, Flunitrazepam of andere drugs. Daarna wordt er vaak toegeslagen, omdat deze vrouwen/meiden niet meer helder zijn. 4 studenten van de Universiteit van North Carolina vonden het eens tijd worden dat er een speciaal product wordt gemaakt, wat deze vervelende situaties kan voorkomen.

De 4 studenten hebben een geweldige nagellak ontwikkeld. De nagellak laat precies zien wat voor soort drugs er in het drankje zitten.

De nagellak heet ‘undercover colors’ en zo werkt het: Wanneer je een drankje krijgt aangeboden, of je hebt hem ergens even uit het zicht gezet, doop dan je vinger in het drankje. Je zult merken dat de nagellak van roze naar zwart zal verkleuren. Worden je nagels zwart, dan weet je meteen dat het foute boel is!

Dit geweldige product staat momenteel nog in de kinderschoenen, maar dit zal gegarandeerd veel verkocht worden, wat natuurlijk terecht is! Wat vind jij  van dit geweldige product? Laat het ons weten en DEEL het verder met alle vrouwen.