Ze gooit een aantal aspirientjes in de wasmachine. De reden waarom? Dit MOET je uitproberen!

Zelf uit de meest intense wasprogramma’s kan het moeilijk zijn om sommige vlekken in witte kleding eruit te krijgen. We hebben de perfecte oplossing gevonden om alle vlekken gemakkelijk uit je kleding te krijgen! Je probeert natuurlijk je witte kleding zo lang mogelijk mooi wit te houden, maar helaas krijgen de meeste onder ons op ten duur te maken met een grauwe waas op de kleding. Na iedere wasbeurt krijg je het gevoel dat je witte kleding steeds doffer begint te worden.

Gelukkig hebben we daar een perfecte oplossing voor gevonden om je witte kleding ook echt wit te houden. Je hebt er maar 1 ingrediƫnt voor nodig wat je in de wasmachine moet gooien. We hebben dit product allemaal gegarandeerd in het medicijnenkastje liggen, namelijk de aspirientjes!

Wat heb je nodig?

Pak 5 aspirines van 325 mg en los deze goed op in warm water. Wil je het proces versnellen, dan kan je de aspirines plat stampen voordat je ze in het warme water doet. Laat je grauwe witte kleding voor 8 uur weken in het mengsel. Hou goed in de gaten dat de gehele kleding onder het water ligt. Daarnaast kan je er ook voor kiezen aspirines in de wastrommel te gooien als je je kleding gaat wassen Het vooraf weken van je witte kleding werkt wel effectiever.

Na het inweken van de kleding laat je het goed drogen, of was het nog een keer in de wasmachine. De aspirine verwijdert overigens ook deo- en/of bloedvlekken.

pillen2

Wist je dat aspirines een bepaalde zuur bevat wat voor deze geweldige effecten kunnen zorgen. Je bespaart niet alleen een hoop geld aan wasmiddelen die je met de gok gekocht hebt in de hoop dat het werk, en het is nog eens super makkelijk ook!

Wat vond je van deze handige was tips? Laat je mening achter in de onderstaande reacties op Facebook en vergeet het vooral niet verder te delen op Facebook met iedereen, zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Dit moet je ook zien