Ze doet een wasknijper op haar oorlel om een geniale reden. Dit ga ik ook proberen!

Met een wasknijper kan je meer dan alleen je was ophangen. Wist je dat je een wasknijper nog ergens anders op kan klippen? Namelijk je oren?


Waarschijnlijk ben je bekend met de Oosterse geneeskunst accupunctuur en acupressuur. Bij de geneeskunsten worden energiebanen in je lichaam getimuleerd. Heel je lichaam zit met lekaar in verbinding. Zo bevat je oor veel zenuwuiteinden die in verbinding staan met de rest van je lichaam.


1. Rug en schouders
Last van een pijnlijke rug of schouders? Doe dan een wasknijper op deze plaats. Het brengt verlichting van je pijn in de rug en schouders.

2. Organen
Punt nummer 2 staat in verbinding met de organen. Bij een lichte pijn aan je ingewanden kan je deze truc toepassen. Bij ernstigere pijn raadpleeg dan altijd een arts.

3. Gewrichten
Pijnlijke gewrichten worden minder pijnlijk als je een knijper plaatst op plek nummer 3.

4. keel en holtes
Heb je last van een verkoudheid of zitten je holtes dicht. Doe dan een wasknijper op dee plek.

5. Spijsvertering
De zenuwen die uitkomen op punt 5 staan in verbinding met je spijsvertering. Heb je last van maagklachten doe dan een knijper op punt 5.

6. Hoofd
Zone nummer 6 staat in verbinding met je hoofd? Heb je last van hoofdpijn of migraine stimuleer dan punt nummer 6. Je zal merken dat de pijn snel wordt verlicht.

Heb jij dit weleens geprobeerd. We zijn benieuwd naar je bevindingen. Laat het ons weten in de comments. Deel dit bericht met je vrienden.