Wij hadden niet verwacht dat ze dit van haar oude eethoek maakte

Deze vrouw had 2 jaar geleden haar hypotheek rond gekregen om vervolgens dit huis via een aankoopmakelaar te kopen. Na 2 jaar was ze eigenlijk haar oude keuken eettafel beu, ze wou graag iets nieuws. Ze beschikte slechts over de basic bouw en gereedschap middelen maar uiteindelijk was dit wel genoeg om er iets anders van te maken.

Ze was van plan om van haar oude eettafel een 3 hoekige eettafel te maken om met haar vrienden en familie aan te zitten. 
Ze begon eerst met het geraamte van hout in elkaar te timmeren en te boren.

Door enkele spijkers en schroeven erin te zetten begint de eethoek er al heel anders uit te zien. Hieronder zie je het prachtige resultaat van wat ze er uiteindelijk van gemaakt heeft. Het voegt echt waarde toe aan het huis met die leuke kussens er ook nog eens bij!

Wij vinden dit echt een prachtige creatie met zo tafelblad er ook bij. Hier kun je gezellig met je vrienden de tijd rondbrengen voor bijvoorbeeld tijdens de kerstdagen. Ook heeft ze aan alles gedacht, onder de bank bevinden zich ook nog eens veel opberg ruimte. Wat vind jij van deze prachtige make over?

Laat het ons weten en DEEL deze prachtige wooninspiratie zeker verder met je vrienden!