Wat deze man van de regenton maakte was indrukwekkend

Regentonnen zijn tegenwoordig niet meer bij veel huizen te vinden. 20 jaar geleden hadden veel mensen een regenton rond hun huis om ervoor te zorgen dat er geen lekkages in huis kunnen komen. Tegenwoordig zijn de nieuwbouw huizen zo goed ontwikkeld dat de regenton verleden tijd is. Toch kunnen regentonnen gebruikt worden voor veel andere doeleinden.

Deze man had ook het idee om paar oude regentonnen te kopen om de regentonnen vervolgens een tweede leven te geven om daardoor niet het milieu te beschadigen met extra plastic. Hij besloot om de regentonnen te gebruiken om er een prachtige meubel van te maken voor in de tuin.

Dit lijkt een moeilijk project maar in principe heb je er slechts enkele bouwmaterialen voor nodig. Daarnaast is het best simpel om gemakkelijk om te gaan met deze bouw materialen en machines. Wij waren verrast toen wij het eindresultaat zagen. Dit hadden wij vooraf ook niet verwacht.

Het hergebruiken van oude materialen is al heel erg goed voor het milieu. Hij bouwde de blauwe lelijke regenton om tot een prachtig ligbed. Dit ligbed ziet er heerlijk uit om op te liggen ideaal natuurlijk voor in de warme zomer periodes. Hiervoor hoef je niet eens voor op vakantie om op een lekker ligbed te gaan liggen.

In de onderstaande video zie je ook precies welke materialen er nodig zijn om deze ligstoel te maken. Ook zie je precies hoe je te werk kunt gaan om zelf zo prachtige ligstoel te maken voor in je tuin.

Het eindresultaat ziet er echt origineel en geweldig uit! Bekijk nu zelf de onderstaande video. Ben je handig of ken je mensen die handig zijn om dit te maken? Deel dit doe het zelf project dan met ze verder!