WAARSCHUWING: pas op voor deze ‘kaas’ – dit eten kan LEVENSGEVAARLIJK zijn!

De meeste onder ons kennen deze soort kaas wel. Cheddar kaas wat in de fabrieken wordt gefabriceerd met het bekende plastic laagje eroverheen. Vandaar dat het al zo ongezond klinkt en ook daadwerkelijk ongezond is voor het menselijk lichaam. Veel onder ons vinden cheddar kaas niet lekker, maar er zijn nog genoeg mensen die deze kaas dagelijks kopen in de supermarkt en het consumeren. Sommige cheddar kazen zijn wel lekker, maar de cheddar kaas uit een plastic zakje raden wij niet aan.

470340853

Verschillende voedingsconsulenten en een gewichtsconsulent raden de plakjes cheddar kaas uit een plastic zakje niet aan omdat er veel rotzooi in verwerkt zit.

americancheese Normaal gesproken als je kaas verwarmd in een pan op het vuur smelt het, Maar deze kaas bewijst juist het tegenovergestelde. Deze kaas lijkt meer op plastic dan echte [ biologische] kaas. Hieronder hebben we een verrassende video toegevoegd. Bekijk het nu zelf hieronder.

kass

In de onderstaande video zie je zelf het resultaat. De kaas werd zwart maar het smolt niet. Bekijk het nu zelf in de onderstaande video! Consumeer jij deze kaas nog weleens thuis? Bijvoorbeeld om deze kaas te gebruiken voor op de hamburger?Of eet je zulke burgers met deze cheddar kaas weleens in fastfood restaurants? DEEL het met al je vrienden/familie om hun ook de gevaren van deze kaas te laten zien.