Sproei deze olie en je zult nooit meer schimmel zien!

We hebben allemaal weleens schimmel gezien bijvoorbeeld als je met je makelaar op zoek gaat naar een nieuw appartement of huis. Als wij schimmel zien in een huis dan haken we al snel af. Daarnaast weten we allemaal dat schimmel in je huis erg slecht kan zijn voor je gezondheid. We hebben gelukkig een heel eenvoudig mengsel gevonden om snel van de schimmel af te zijn.

Deze truc bespaard je veel tijd en vooral veel geld! Het kost belachelijk veel geld om je huis schimmel vrij te maken door een bedrijf of woningbouwcorporatie.

Het is erg simpel je hebt er ook maar 1 ingrediënt voor nodig namelijk tea tree olie. Deze olie wordt getrokken van bladeren van de Melaleuca Alternifoli plant, deze plant komt oorspronkelijk uit Australië. Deze tea werkt perfect tegen de schimmel plekken, deze tree tea wordt al eeuwen lang gebruikt door de Aboriginals voor de behandeling van snijwonden, brandwonden en andere verwondingen.

Op de volgende pagina lees je precies hoe je het mengsel moet klaarmaken om voortaan voorgoed af te zijn van schimmel in je huis.