Pas op spoel deze dingen nooit door de gootsteen

Bijna iedereen heeft wel een vaatwasser in huis maar er zijn nog steeds mensen die geen vaatwasser in huis hebben wat uiteraard niet erg is! Als je genoeg gegeten hebt gooi je de resten meestal altijd weg in de prullenbak maar er zijn ook mensen die de etensresten wegspoelen met water door de gootsteen heen. Dit laatste kun je beter niet doen bij verschillende dingen!

Als je etensresten probeert weg te spoelen door de gootsteen is de kans groot op verstoppingen in de afvoer en mogelijk ook in de leidingen. Als je gootsteen verstopt is en je kunt het zelf niet oplossen moet je een loodgieter inhuren om het probleem op te lossen. Als de verstopping nog groter wordt komt er zelf een rioolservice bedrijf bij kijken om het probleem op te lossen.

Uiteraard kun je dit probleem vrij eenvoudig oplossen door goed op te letten wat je door de gootsteen wegspoelt. Er zijn namelijk een aantal voedingsmiddelen die niet goed zijn voor het milieu en vooral ook niet voor de afvoer!

Op de volgende pagina staan alle voedingsmiddelen op een rijtje beschreven voor je! Het is belangrijk dat je ze allemaal hebt bekeken zodat je veel geld kunt besparen op een verstopte afvoer en op loodgieters kosten!