Ook zo’n last van verkoudheid? Hier zijn 4 goedkope middeltjes waarmee je er snel vanaf bent!

Het wordt weer erg koud in Nederland, op sommige plaatsen ligt er ook al een beetje sneeuw. Dat betekent dat de verkoudheid griep weer gaat toenemen. Niemand zit daar natuurlijk op te wachten, dus iedereen probeert zo snel mogelijk weer beter te worden! Maar wat helpt nou goed tegen verkoudheid? We hebben hier in ieder geval vier dingen op een rijtje gezet waarmee je jouw verkoudheid kunt laten verdwijnen!

knoflook

  • Vele onder ons weten wel dat knoflook goed voor je is, Maar waar is knoflook nou daadwerkelijk goed voor? Knoflook zit vol van vitaminen en allerlei andere gezonde dingen! Veel knoflook eten zorgt ervoor dat je lichaam sneller van de verkoudheid af is! Ook kan je het op je keel smeren voor een beetje verlichting.
  • Eucalyptusolie is goed om wat vrijer te ademen! smeer wat op je borst, of stoom boven heet water met een paar druppels eucalyptusolie er in om wat beter te ademen.

sap

  • Wortels zijn ook erg lekker zoet van smaak. Wortels zitten ook boordevol met vitaminen die de verkoudheid kunnen laten afnemen. Maak er dus een lekker sapje van!
  •  Druiven zijn ook erg goed als je verkouden bent! Ze helpen het slijm afbreken, maar het belangrijkste ze zorgen ook ervoor dat je minder gaat hoesten. Natuurlijk betekent dit niet dat je ook wijn mag drinken, dit helpt helaas niet!

Ga jij een van deze tips gebruiken om je verkoudheid te verminderen? Welke van de 4 ga jij gebruiken? Deel je mening met ons in de onderstaande reacties. Deel het ook met je vrienden op Facebook die verkouden zijn!

Like ons  op Facebook  en blijf op de hoogte van de laatste recepten !