Onweersteenbare benen? Doe dagelijks 12 minuten deze oefeningen.

Het dagelijkse leven is veel jakken en jagen. Je komt amper aan jezelf toe. Gezond eten, ontspanning en sporten schiet er vaak bij in. In de loop van de jaren begint alles toch wat minder strak in het vel te zitten. De “kipfiletjes” komen onder de armen, een opkomend buikje, benen die wel wat strakker mogen.


Gelukkig is het nooit te laat om actie te ondernemen. Alleen waar haal je in hemelsnaam de tijd vandaan. We hebben drie trainingsvideo’s gevonden die zich focussen op billen, dijen en de enkels. Dagelijks een setje van deze oefeningen en je ziet er binnen de kortste keren onweerstaanbaar uit.

Workout 1.

In deze video wordt de focus gelegd op je buikspieren. De love handles zullen snel minder worden door de squats en lunches die in deze video worden uitlegt.

Workout 2

Bij deze warkout ligt de focus op de kuiten en de dijen. Doe de buiktwist, heupbewegingen en de Russische twist.

Workout 3

Train je beenspieren met deze oefening. Je beenspieren zijn de grootste groep spieren in je lichaam. Ze zijn ook het makkelijkste te trainen. Meer spiermasse verbrand meer vet. Door te beginnen met het trainen van je beenspieren zal je lichaam snel veranderen in vetverbranding motor.

Heb je nog goede work out tips? Laat het ons weten.
Deel! dit bericht met je vrienden.