Met deze tip krijg je nooit meer last van dichtzittende oren

Heb jij regelmatig last van oorontsteking of dichtzittende oren? Dan is dit absoluut de tip voor jou om er binnen de kortste keren vanaf te komen! Oorontstekingen kun je gemakkelijk oplopen. Je bent bijvoorbeeld lekker aan het zwemmen of je neemt een douche en je oren zitten gelijk vol met water.

Natuurlijk kun je hiervoor naar de huisarts om oor druppels te kopen, maar deze zijn vaak duur in aanschaf en het duurt een eeuw voordat het pas gaat werken.

Wij hebben de perfecte tip gevonden om op een goedkope, natuurlijke en betere manier van dichtzittende oren af te komen. Lees hieronder verder hoe je te werk moet gaan.

Hoe ga je te werk?

Als eerste stap doe je een theelepel zout in een pan in combinatie met 75ml water en zet het op een laag vuurtje totdat het zout begint op te lossen. Vervolgens kun je een watje in het water dopen als het water is afgekoeld. Nu moet je je hoofd goed kantelen naar de zijkant en knijp voorzichtig het watje uit in je oor zodat er een paar druppels in je oor vallen.

Lees op de volgende pagina verder hoe je precies te werk moet gaan. Deze tip is heel handig om te proberen als je op vakantie bent of net in een zwembad hebt gezwommen en last hebt van je oren.