Met dit wondermiddeltje heb je vanaf nu NOOIT meer last van dichtzittende oren!

Heb jij regelmatig last van oorontsteking of dichtzittende oren? Dan is dit absoluut de tip voor jou om er binnen de kortste keren vanaf te komen! Oorontstekingen kun je gemakkelijk oplopen. Je bent bijvoorbeeld lekker aan het zwemmen of je neemt een douche en je oren zitten gelijk vol met water. Natuurlijk kun je hiervoor naar de huisarts om oor druppels te kopen, maar deze zijn vaak duur in aanschaf en het duurt een eeuw voordat het pas gaat werken.

Wij hebben de perfecte tip gevonden om op een goedkope, natuurlijke en betere manier van dichtzittende oren af te komen. Lees hieronder verder hoe je te werk moet gaan.

Hoe ga je te werk?

Als eerste stap doe je een theelepel zout in een pan in combinatie met 75ml water en zet het op een laag vuurtje totdat het zout begint op te lossen. Vervolgens kun je een watje in het water dopen als het water is afgekoeld. Nu moet je je hoofd goed kantelen naar de zijkant en knijp voorzichtig het watje uit in je oor zodat er een paar druppels in je oor vallen.

Zorg ervoor dat de druppels voor een halve minuut in je oor blijven. Doe dit vervolgens met je andere oor.  Doordat je oor weer kantelt naar de andere kant loopt het water gemakkelijk uit je andere oor. Op deze manier zorg je ervoor dat je snel van een dichtzittend oor af bent!

Ga jij dit binnenkort proberen? Laat het ons weten en DEEL deze tip vooral verder met je vrienden op Facebook! Ze zullen je dankbaar zijn.

Dit moet je ook zien