Met deze tips is je huis zo stofvrij

Afstoffen is niet de meest favoriete klus van de meeste mensen. Een noodzakelijke kwaad dat toch minimaal 2 keer in de week dient te gebeuren. Soms spookt de gedachte door je hoofd om een poetshulp in te huren.

Gelukkig hebben wij een 8 tal tips uit grootmoeders tijd die je helpen om je huis op een eenvoudige, doeltreffende simpele manier stofvrij te krijgen. Lees snel verder en leer hoe je jouw apparatuur, huiskamer en meubels in een mum van tijd stofvrij krijgt.


Babydoekjes
Je toetsenbord krijg je vrij met babydoekjes. Schud eerst je toetsenbord leeg. Het hardnekkige vuil haal je zo met een babydoekje van je toetsenbord. Bijkomend voordeel je toetsenbord is ook gelijk ontsmet van allerlei bacteriën. Vergeet niet om je computer uit te zitten als je begint met schoonmaken. Zo voorkom je kortsluiting.

Wasverzachter
Een mengsel van een deel wasverzachter drie delen water maakt een middeltje wat stof werend werkt. Meng alles in een emmer en giet het vervolgens over in een spuitfles. Je kan met deze spuitfles meubelen, glazen wanden, tafels bewerken. Spuit het op gladde vlakken en neem het af met een doek.

Lees de 6 andere tips om je huis zo stofvrij te maken op de volgende pagina!