Met deze tip blijft je ondergoed altijd stralend wit

Iedereen heeft uiteraard een andere voorkeur voor ondergoed. Je kunt onder andere al een grote keuze maken tegenwoordig uit verschillende stoffen, kleuren en hoe die eruit ziet. Het maakt niet uit wat voor ondergoed je draagt, het belangrijkste voor iedereen is natuurlijk om ervoor te zorgen dat je ondergoed zo lang mogelijk te dragen valt.

Veel mensen gooien om de paar maanden ondergoed weg omdat de kleur bijvoorbeeld is gaan verkleuren naar geel. Je probeert er alles aan te doen met wasmiddel en een goede wasmachine om het probleem op te lossen maar helaas zonder enig resultaat.

Ondergoed moet je voorzichtig aanpakken met natuurlijke middelen die niet schadelijk kunnen zijn voor je huid. Dankzij deze simpele truc blijft je ondergoed voor altijd stralend wit! Daarnaast bespaar je veel geld op ondergoed omdat je ondergoed vanaf nu langer mee kan gaan.

Wat heb je allemaal nodig:

  • een plastic teiltje
  • warm water 40 graden +-
  • 2 eetlepels zout
  • 1 eetlepel natriumcarbonaat
  • 1 eetlepel wasmiddel (naar keuze)

Vul de teil voorzichtig met warm water en meng hier vervolgens de ingrediƫnten in. Blijf dit mengsel goed doorroeren totdat alle korrels verdwenen zijn in het water. Laat je ondergoed 15 tot 20 minuten weken in het warme water. Vervolgens kun je het water weggooien en spoel je het ondergoed nogmaals af zodat er geen zeep meer in zit.

Als laatste stap hoef je alleen maar je ondergoed te laten drogen zodat het mooi stralend wit blijft. Als je dit proces een keer per twee weken uitvoert en ze de andere keren in de wasmachine stopt dan blijft je ondergoed veel langer stralend wit!

Vind jij deze tip handig? Deel hem dan vooral verder met je vrienden zodat hun ook geld kunnen besparen op hun ondergoed.