Met deze tip ben je snel van een ingegroeide nagel af

Een ingegroeide teennagel kan heel erg pijnlijk en vervelend zijn. Een ingegroeide teennagel komt meestal bij de grote teen voor waarbij een stuk van de nagel in de huid zit wat pijn kan doen en zelf kan leiden tot een ontsteking. Een pedicure kan dit pijnlijke probleem voor je oplossen maar je kunt er niet altijd gelijk terecht.

Als je op vakantie je teennagels knipt en je krijgt een ingegroeide nagel dan hebben wij gelukkig de perfecte pijnloze tip gevonden om snel van een ingegroeide teennagel vanaf te komen.

De pijn en irritatie kan hoog oplopen. Als je veel moet lopen voor bijvoorbeeld je werk of je sport regelmatig dan kan dit heel erg pijnlijk zijn met een ontstoken teen. Ook een huisarts kan het verhelpen maar er is gelukkig nog een andere tip die je zelf snel en pijnloos kan proberen.  Gelukkig hebben wij de juiste tip gevonden!

Veel mensen knippen hun teen en vinger nagels op dezelfde manier. Het is belangrijk dat je de nagels op je handen in een ovale vorm knipt. Knip je teennagels recht. Als je het op deze manier doet geef je de nagel niet de kans om in te groeien.

Merk je toch dat de nagel al door de huid begint te drukken geen probleem ook hiervoor hebben wij de perfecte oplossing om snel van de pijn en ontsteking af te komen!

Hoe ga je te werk?

Gebruik appelazijn en citroen. Pak een watje waar je appelazijn op doet, smeer vervolgens 2 keer per dag met een watje over de ingegroeide nagel heen. Begint de teen toch te ontsteken? Doe dan een dunne schijf citroen over de pijnlijke plek. Dit zal even prikken maar binnen 2 dagen ben je van de pijn en de ingegroeide nagel af.

Deel deze handige gezondheid tip verder met je vrienden en familie!