Met deze hele simpele truc laat je je hete auto binnen enkele seconden afkoelen!

Dit moet je gegarandeerd proberen!

Heerlijk deze week is het over het algemeen prachtig weer in ons land. Lekker zonnen en zwemmen aan het strand hebben vast vele van ons gedaan. Maar er is altijd een nadeel als je met de auto een dagje weg gaat in de zomer. Dat het een sauna in je auto is als je terug wilt rijden naar huis. De een heeft een luxere auto met airco, de ander moet het helaas met open ramen doen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een auto te kopen bij de autodealer met airco, maar toch duurt het bij beide auto’s met en zonder airco lang voordat de warmte uit de auto verdwenen is.

Als je op vakantie gaat naar het buitenland een huurauto huurt, waar de temperaturen gemakkelijk naar 40 graden kunnen stijgen, hebben we een handige tip om je auto binnen enkele seconden een stuk koeler te maken zonder airco! Dit trucje voeren ze in het buitenland al jaren uit. Het is erg simpel en je auto wordt binnen enkele seconden een stuk koeler. Zo moet je de truc uitvoeren: Doe het raam open aan de bestuurderskant, loop vervolgens naar de andere kant van de auto en doe de deur 5 keer open en dicht. De hete lucht wordt via deze manier uit de auto geduwd waardoor de temperatuur direct veel graden zal zakken. Het ziet er vreemd uit maar het werkt zo goed!

 We hebben er ook een video van toegevoegd, die je hieronder kunt vinden. Daarin zie je het perfecte resultaat hoe je auto binnen enkele seconden flink kan afkoelen. Wat vond je van deze truc, kan je deze truc goed gebruiken? Laat je mening achter in de reacties op Facebook. Vergeet deze handige tip vooral niet verder te delen met al je vrienden op Facebook! Zo kunnen we het iedereen gemakkelijker maken voor deze zomer!