Last van wallen? Deze tips helpen je om het te verminderen

Eet veel groenten per dag

Bijna alle groentes zijn vochtafdrijvend en kunnen vochtretentie tegengaan en voorkomen. Vochtretentie is een van de grootste problemen onder je ogen waardoor je wallen kunt krijgen. Door het dagelijks consumeren van groentes zul je hier minder last van hebben en daardoor dus ook een kleine kans krijgen op wallen onder je ogen!

Leg een theezakje op je ogen

Maak een paar gebruikte theezakjes nat en leg ze in de vriezer of koelkast voordat je ze op je ogen legt. Je kunt hiervoor het beste een kalmerende thee zoals kamille nemen. Herhaal dit paar keer per dag voor 10 minuten, het eindresultaat zul je binnen paar dagen merken dat de wallen weg zijn gegaan of verminderd zijn.

Drink minder alcohol
Veel alcohol is echt slecht voor je gezondheid, daarnaast krijg je van alcohol een grote kans op wallen onder je ogen. Alcohol zorgt er namelijk voor dat het vocht vasthoudt. Hoe minder alcoholische drankjes je drinkt hoe groter de kans op dikkere wallen de volgende dag!

Welke tip om wallen te voorkomen en te verminderen vind jij het beste? Laat het ons weten en DEEL deze natuurlijke tips vooral verder met je vrienden en familie!