Last van wallen? Deze tips helpen je om het te verminderen

Wallen onder je ogen zijn natuurlijk erg vervelend. Toch krijgen we er allemaal wel een keer of meerdere keren in ons leven mee te maken. De oorzaken ervan kan van alles zijn. Stress, veel alcohol drinken of vermoeidheid zijn een van de redenen van wallen onder je ogen. Natuurlijk heb je clinics die je wallen kunnen verwijderen mocht je er permanent last van hebben maar dit kost ontzettend veel geld.

Gelukkig zijn er ook een aantal natuurlijke tips die je kunnen helpen om je tijdelijke wallen te laten verminderen en zelfs ook tijdelijk te laten verdwijnen tijdens bijvoorbeeld een stress periode.

We beschrijven hieronder alvast een tip om wallen te laten verminderen onder je ogen!

Gebruik zo min mogelijk zout tijdens het avondeten

Probeer wat minder zout te eten en vooral ook toe te voegen aan maaltijden. Als je een tijdje minder zout eet zul je er sneller aan gewend raken. In de avond heeft je lichaam meer tijd nodig om het in balans te brengen voor het slapen gaan, als je veel zout eet zul je op langere termijn dus ook sneller last krijgen van wallen. Dit kun je simpel oplossen door vooral in de avond nauwelijks tot geen zout meer te eten of te drinken.

Benieuwd naar de overige 3 belangrijke hulpmiddelen voor het verminderen van je wallen onder je ogen? Bekijk dan snel de volgende pagina!