Last van kloven in je voeten? 2 maal weeks een voetenbadje met dit krachtige ingrediënt kan het genezen

Er is niets onaantrekkelijker dan droge, gebarsten voeten. Droge gebarsten voeten kunnen verschillende oorzaken hebben. Denk aan het klimaat, ongemakkelijke schoenen en veroudering.

Vele van u bezoeken waarschijnlijk vaak een nagelsalon of pedicure bezoeken om de voeten strand klaar te maken. maar als dit regelmatig wordt gedaan, kan dit veel tijdrovend en duur zijn. Bovendien zijn veel van de gebruikte producten eigenlijk vol gevaarlijke chemicaliën.

Er is echter een mogelijkheid om zelfgemaakte en natuurlijke producten te gebruiken en dezelfde effecten te krijgen. We hebben nog een andere manier voor u gevonden zodat u op natuurlijke wijze van de kloven in uw voeten afkomt.

Hiervoor heb je de volgende middelen nodig:

  • 3 eetlepels baking soda
  • Verzachtende creme
  • 4-5 liter warm water in een emmer
  • Zachte schrob spons / kwast / puimsteen
  • Lavendelolie (optioneel)

Zo werkt het:

Giet de bakingsoda in het water, roer tot het opgelost is, voeg een paar druppels lavendelolie toe. Week de voeten voor 20 minuten. Schrob na deze 20 minuten je voeten met een spons of puimsteen. Behandel je voeten na het schrobben met een heerlijk verzachtende creme.

Deze zelfgemaakte foutenbehandeling zal uw vertrouwen opkrikken en uw voeten zien er fantastisch uit! Bekijk hier onder de video.

Deel dit bericht met je vrienden!