Hij verving zijn dagelijkse bakje koffie door dit drankje, dit geweldige effect had het op zijn gezondheid!

Voor veel mensen horen een paar koppen koffie bij hun vaste ochtend ritueel. Koffie werkt oppeppend. Het is daarnaast ook nog eens lekker.


Koffie heeft wel wat nadelen. Denk aan mindere doorbloeding van je lichaam, overprikkeling, bloeddruk verhoging en en gevoelens van angst veroorzaken. We hebben aan alternatief gevonden voor je dagelijkse bakje koffie. Namelijk Matcha thee. Dit is een Japanse thee soort die veel weg heeft van groene thee. Echter heeft deze thee het zelfde oppeppende vermogen als thee maar is veel gezonder. Dit zijn de gezondheidsvoordelen van Matcha thee.

1. Je krijgt er een natuurlijke energie boost van!
De caffeine in de koffie zorgt voor een korte energie kick. Helaas is dit van korte duur. Daarna zal je lichaam weer naar een nieuwe shot caffeine verlangen. Matcha thee bevat maar 1/3 van de hoeveelheid caffeine in koffie. Bijkomend voordeel is dat caffeine veel langzamer wordt opgenomen. Zo blijf je langer energiek

2. Je voelt je kalmer
Teveel koffie geef je een gevoel van ongemak. De hoeveelheid caffeine in de Matcha thee is stukken minder. Daarom voel je je minder opgejaagd en kan je beter overweg met stress momenten.

3. Je zult sneller calorieen verbranden
Nog een voordeel ten opzichte van koffie, door de ingrediënten van matcha zal je stofwisseling sneller gaan. In combinatie me sporten zullen de kilo’s er af vliegen.

4. Goed voor je huid
Teveel koffie verouderd je huid. Het nuttigen van Matcha thee zorg voor extra hydratatie van je huid. Zo blijft je huid jonger.

5. Geen typische koffie adem

Ken je dat tijdens een vergadering een collega die net koffie opheeft praat tegen je. Die koffie adem euw. Dit is nu voorbij met Matcha thee. Het verfrist je adem.

Deel dit bericht met je vrienden.