Heb je wel eens last van een pijnlijke keel/kriebelhoest? Met dit gezonde drankje ben je daar ZO vanaf!

Het is alweer herfst dat betekent dat de koude dagen er alweer helaas aan zitten te komen. Tijdens de winter maanden raken veel mensen verkouden en ziek. Het komt dagelijks voor dat mensen het virus aan elkaar doorgeven. De kans is groot dat je keelpijn krijgt of een kriebelhoest. Als je vaak keelpijn of een kriebelhoest hebt is dit drankje perfect voor jou!

Hoest kan tevens worden veroorzaakt door een virus of een bacteriële infectie. Ook bij astma komen hoestbuien regelmatig en veelvuldig voor. Dit gezonde en makkelijke drankje zorgt er namelijk voor dat je snel van je keelpijn of kriebelhoest af bent.

De twee meest voorkomende en bekendste hoest zijn de vastzittende hoest en de kriebelhoest. Bij een vastzittende hoest zit er taai slijm vast in de luchtwegen dat moeilijk opgehoest kan worden. Een vastzittende hoest is wel een productieve hoest.

Bij een kriebelhoest is er vooral sprake van een kriebel in de keel die ervoor zorgt dat men maar blijft hoesten. Bij een kriebelhoest wordt er geen of nauwelijks slijm opgehoest. Het is bij ons weleens voorkomen dat je zo erg moet hoesten dat je bijna ervan moet overgeven of kokhalzen.

In de onderstaande video laten de mannen van Handig precies zien hoe je dit eigen gemaakte drankje gemakkelijk kunt maken thuis! Dit drankje zorgt ervoor dat je snel bent verlost van die vervelende keelpijn of kriebelhoest!

Ga jij dit recept maken? Laat het ons weten en DEEL het recept vooral verder met je vrienden op Facebook!