Eelt onder je voeten? Met deze trucs ben je er zo van af.

De zomerse dagen betekend ook dat de schoenen “bloter” worden. Open schoenen of slippers voor op het strand of voor bij het zwembad. Heerlijk! Nadeel kan soms de grote hoeveelheid eelt op je voeten zijn

Maar hoe kom je nu van die wintervoeten af. We hebben een paar tips voor je verzameld die gegarandeerd werken. We hebben trouwens een special bonustip met mondspoelmiddel Listerine. Lees snel verder hoe jij heerlijk zachte voeten krijgt.


Voetenbad
Trakteer je twee keer in de week op een heerlijk voetenbad. Na 10 minuten zal je merken dat je voeten zachter beginnen te worden. Als je voeten zacht zijn kan je het op eenvoudige manier wegvijlen of knippen.

Mesje, rasp en vijl
Met een speciale scrub kan je overtollige eelt verwijderen. Een teveel aan eelt kan je ook verwijderen met een pijnsteentje. Dikkere lagen kan je verwijderen met een speciale raps, schaar of pincet. Wees wel voorzichtig met deze producten. Je kan je huid enorm beschadigen als je te hardhandig te werk gaat. Bezoek bij een hardnekkige eeltlaag een schoonheidsspecialist of pedicure.

Eeltpleisters
Bij de drogist kan je speciale eeltpleisters bestellen. Deze pleisters bevatten de werkzame stof salicylzuur, een stofje dat de harde eeltlaag weekt.

Knabbel visjes
Bij een thermen kan je je voeten laten verwennen door knabbelvisjes. Deze beestjes eten de eeltlaag van je voeten.

Listerine
Listerine is meer dan een mond spoelmiddel. Het heeft ook de eigenschap dat het de eelt op je voeten verzacht. Of het echt werkt? Een beauty vlogger testte het voor je uit. Bekijk hieronder de video

Vergeet deze video niet verder te delen met je vrienden!