Doe dagelijks deze oefeningen en verlies 3 kilo in een week!

Ochtend gymnastiek is een geweldige manier om in de ochtend een boost energie te krijgen. Maar als je geen tijd hebt voor een volledige training, zijn er nog enkele speciaal geselecteerde oefeningen die je kan doen om je lichaam flink op te peppen.

Deze training routine omvat yoga oefeningen en onderdelen van Chinese Qigong bewegingstechniek. Deze oefeningen helpen om je lichaam te doen ontwaken en de ochtend en gezonder te beginnen. Voordat u de oefeningen begint, is het van vitaal belang om uw kamer te ventileren en uw spieren op te warmen. Het volgende wat je moet doen is gewoon onderstaande instructies volgen.
1. Touw armen


Waarvoor is deze oefening bedoeld? Ontspanning van handen en schoudergordel.
laat je armen slap naast je lichaam hangen en zwaai ze op en neer. Draai je knieën en enkels mee in de beweging. Doe dit 16 keer per zijde en blijf goed op je ademhaling letten.

2. Knie heffen

Een eenvoudige oefening om je balans te trainen. Heb iedere knie 10 keer.

3. Buigen en draaien

Stretch je lichaam met deze oefening. Ga wijdbeens staan en spreid je armen. Tik me je linker arm je linker teen aan. Met je rechter arm je linker teen. Doe hiervan 10 setjes.

4. De draai

Deze oefening is voor het verbeteren van je wervelkolom door je spieren op te rekken.

Ga op op de vloer  zitten met je rechterbeen recht voor je uit. Plaats je linker voet rechts van je rechterbeen plat op de grond. Buig je rechterbeen nu naar links en plaats je rechter elleboog aan de buitenzijde van je linker knie. Kijk over je schouder zodat je een goede stretch krijgt.

5. de babypose

Deze oefening geeft extra flexibiliteit in je rug. Ga op je knieën zitten en strek je armen recht vooruit.

6. De cobra

Na de voorgaande oefening is het nu tijd om een oefening te doen die je rug extra sterk maakt. Dat kan met de cobra oefening. Ga je op je buik liggen en leun op je onderarmen. Je benen blijven hierbij op de grond en je torso krult van de vloer af.

7. de kaars

Met deze oefening stimuleer je de doorbloeding in je lichaam. Ga op een yogamatje liggen en gooi je benen omhoog. Ondersteun je lichaam door je handen op je heupen te leggen. Let op dat je bij deze oefening niet je nek aanspant.

8. Uitstrekken

Deze laatste oefening is bedoeld om even lekker je spieren te laten ontspannen zodat je heel de dag aankan.

Met deze power oefeningen begin je de dag vol met energie en zullen de kilo’s er van af vliegen.