Dit zijn de 8 meest effectieve manieren om te stoppen met roken.

Maandelijks worden in Nederland wel duizenden stoppen met roken pogingen ondernemen. Veelal met wisselend succes. Roken is in Nederland immers een nog steeds veel voorkomende verslaving. De overheid is niet voor niets al jaren bezig om het aantal rokers om laag te brengen door middel van reclamespotjes en waarschuwingen op sigarettenpakjes.

Rokers hebben een hoger risico op overlijden. Dit komt door het inademen van meer dan 7000 ingrediënten, zoals arseen, butaan (gas voor brandertjes), koolmonoxide (wat er voor zorgt dat je cellen niet de hoeveelheid zuurstof krijgen die ze nodig hebben) en kleine glasdeeltjes die je longen openhalen om de afgifte van nicotine te verbeteren. Genoeg redenen om te stoppen. we hebben 8 supertips voor je verzameld die je zullen helpen bij het stoppen met roken.


1. Acupunctuur

Veel mensen hebben baat gehad bij deze Oosters geneeswijze accupunctuur. Door naalden in te brengen op de juiste drukpunten neem de lust naar een sigaret af.

2. hypnotherapie

Met hypnose raak je in een een trance. In deze trance kan je subtiel beïnvloed worden. Een goed hypnotiseur kan negatieve associaties oproepen met een sigaret zodat je er nooit geen zin meer in hebt

Lees op de volgende pagina de 6 overige belangrijke en effectieve manieren om te stoppen met roken.