Dit is de reden waarom je azijn moet toevoegen aan je wasgoed

Je kleding en ondergoed wassen is niet altijd leuk om uit te voeren maar helaas moet het wel anders kom je zonder schone kleding te zitten. Bijna iedereen heeft een wasmachine wat vaak eenmalig hoge kosten heeft maar tegenwoordig kun je ook een wasmachine huren zonder dat je daarvoor meteen grote uitgaven moet doen. Veel starters die net hun eerste huis hebben gekocht via een makelaar nemen bijna altijd meteen een wasmachine erbij als eerste aankoop voor in het huis.

Het toevoegen van wasverzachter aan bijvoorbeeld de kleding moet je altijd doen tijdens het wassen. Onze oma vertelde aan ons dat je azijn moet toevoegen voor de wasmachine, dit was dus de moeite waard om te proberen aangezien azijn ook goedkoop is om in te kopen.

Wasverzachters kunnen overigens ook chemicaliën bevatten die de elasticiteit van het kledingstuk verminderen, met de geuren die giftig kunnen zijn. Witte wijnazijn geeft precies hetzelfde effect als wasverzachter. Ook is witte wijnazijn onschadelijk wat ook positief is voor je gezondheid en het milieu.

Op pagina 2 lees je precies hoe je te werk moet gaan om je kleding heerlijk schoon te krijgen zonder  toegevoegde chemicaliën of schadelijke stoffen!