Dit interieur van dit huis moet je echt bekijken

Een huis laten bouwen van zeecontainers is de laatste jaren erg populair geworden. Hier zijn verschillende redenen voor te bedenken. Het is onder andere goedkoper, je kunt er veel meer mee variƫren in plaats van een normale nieuwbouw huis en het is veel sneller gebouwd. Normale huizen zijn duurder waardoor je een grote hypotheek lening moet gaan nemen wat bij dit prachtige zeecontainer huis ook mogelijk is maar het huis kost minder geld.

Heb je weleens nagedacht dat er veel meer mogelijkheden zijn om een huis te bouwen? Zo ook dit huis, het huis is gebouwd met oude zeecontainers, daarnaast is het goed voor het milieu. De binnenkant van deze woning zal je verbazen!

Zulke bouwprojecten van zeecontainers vinden wij geweldig! Daarnaast zijn de kosten voor het huis vele malen lager dan een normaal huis. Toen we de prachtige binnenkant zagen waren we sprakeloos!

Dit hadden wij van te voren niet verwacht, dit huis stond maar liefst binnen 1 dag op zijn plek. Hieronder zie je een paar geweldige foto’s van de binnenkant van het huis.

Een geweldige entree van het huis met veel licht inval inclusief een prachtige houten vloer.

woning-3

Wist je dat zeecontainers worden gebouwd tegen alle weersomstandigheden, hierdoor bieden ze een perfecte basis voor een nieuwe woning te realiseren.

woning-4

De prachtige badkamer met 2 douches kunnen uiteraard niet ontbreken in zo een prachtige woning!

woning-6

Er is zelfs gedacht aan een tuin inclusief een garage die ook uit een zeecontainer is gemaakt!

woning-7

Om het huis helemaal compleet te maken heeft de architect zelf een dakterras ontworpen waar je in de zomer heerlijk kunt genieten van de zon en het mooie uitzicht.

woning-9

Wat vind jij van dit prachtige bouwproject? Hieronder zie je een video hoe dit prachtige huis op een snelle manier is gebouwd binnen 1 dag! De kosten van een zeecontainer woning zullen tienduizenden euro’s lager uitvallen dan een normale woning! DEEL deze prachtige woning verder met je vrienden!