Dit gebeurt er met je lichaam als je 3 dadels per dag eet!

4. Stimuleert de spijsvertering
Dadels brengen je spijsvertering in balans en wel om deze redenen. De kalium die dadels bevatten zijn goed om maagpijn en diarree te verminderen. De vezels in de dadels zorgt voor een regelmatige stoelgang en voorkomt constipatie. Dadels houden de goede bacteriën in je maagflora goed in balans.

5. Goed voor je hart
De kalium in dadels is goed voor het voorkomen van hartinfarcten en beroerte. Dit bleek uit een intensief wetenschappelijk onderzoek.

6. Natuurlijke pijnstiller
Magnesium drukt de pijnklachten bij een ontsteking en zwelling. Magnesium is een natuurlijke pijnstiller. Heb je een flinke ontsteking opgenomen neem dan extra dadels als aanvulling op je medische behandeling.

7. Verkleint de kans op kanker
De vele vitamines en mineralen remt de groei van kankercellen in het lichaam.

8. Goed voor je hersenen.
Neem voor een belangrijk examen een handje dadels. Een dadel bevat net als banaan veel vitamine B7. Deze vitamines stimuleren je hersenen.

9. Goed voor je bloedvaten
Eerder vertelde wel al dat de hoeveelheid ijzer goed is voor de aanmaak van rode bloeddeeltjes. Verder verminderd het de hoeveelheid kalk in je bloedvaten. Te veel kalk kan je vaten doen verstoppen wat weer broertjes tot gevolg heeft.

Haal snel een voorraadje dadels in huis als u boodschappen gaat doen. Ze zijn makkelijk te verkrijgen en vaak zeer goed geprijsd bij de Turkse supermarkt.

DEEL! dit bericht met je vrienden