Deze 7 signalen geeft je lichaam af als je te weinig water hebt gedronken. Negeer deze Nooit!

Ieder lichaam heeft voldoende water nodig. Water is de bron van ons leven. Water in zijn pure vorm hydrateert het lichaam en zorgt ervoor dat afvalstoffen afgevoerd worden.

Zorg er daarom dat je minimaal twee liter water per dag binnenkrijgt. En dan hebben we het over water in zijn puurste vorm. Dus geen frisdranken (bevatten veel suikers) of koffie. Teveel koffie is schadelijk vanwege het teveel aan caffeine je huid kan uitdragen. Hoe weet je nu of je een vochttekort hebt in je lichaam. De signalen zijn eenvoudig te herkennen aan deze 7 punten. Lees snel verder.
8-1-810x424

1. Frequentie van toiletbezoek
Gemiddeld bezoekt een mens 6/7 keer per dag het toilet voor een kleine boodschap. Moet je slechts 2/3 per dag naar het toilet voer dan de frequentie watertoename op. Onvoldoende watertoevoer kan leiden tot een minder afvoer van afvalstoffen. En dat geeft weer nierproblemen. Je helpt je lichaam een handje door meer water te drinken.

2. Droge huid
Bij te weinig waterinname voelt je huid droog aan. Ook oogt je huid erg dof. Voor een mooie gladde huid is het belangrijk om je lichaam goed te hydrateren. Tegen elke uur een glas water kan geen schoonheidsmiddeltje op

Lees op de volgende pagina hieronder de overige 5 belangrijke signalen hoe je water tekort kan voorkomen.