Artsen weigeren dit geheim te verklappen. Er is een natuurlijke wijze om schildklier problemen op te lossen!

Schildklier problemen zijn vaak de basis voor de ontwikkeling van talrijke gezondheidsproblemen. De schildklier heeft een belangrijke rol in de regulering van uw metabolisme en energie.

Het neemt deel aan elk proces in het lichaam, en vitale organen kunnen niet werken zonder schildklierhormonen.
Wees meer actief, verander je eetgewoonten, blijf weg van stress en rust genoeg. Raadpleeg een holistische dokter en zoek de beste oplossing voor uw probleem. In dit artikelen hebben we een aantal oplossingen beschreven hoe je schildklierproblemen voor kan blijven.

Verbeter uw inname van vitaminen A, D en K2. Je lichaam heeft elk van deze dagelijks nodig. Een recente studie heeft aangetoond dat het ontbreken van deze vitaminen de functie van uw schildklier kan verstoren.
Zeewier en zee groenten zoals nori, kombu en wakame zijn een uitstekende bron van jodium en andere voedingsstoffen.

In tegenstelling tot andere oliën heeft kokosolie geen invloed op de omzetting van T4 in T3. Kokosolie bevordert gewichtsverlies, verhoogt de stofwisseling en versterkt de immuniteit. Neem elke dag een eetlepel van deze olie.
Blijf weg van gluten, omdat het bij sommige mensen een auto-immuunrespons oplevert.

Wetenschappers koppelen het aan de ontwikkeling van Hashimoto’s thyroiditis, een soort auto-immuun probleem.
Kippenbouillon is een natuurlijke elixir. Het versterkt de immuniteit, en verbetert de functie van uw darmslijmvlies.

Neem dagelijks een kopje van deze bouillon. Het kan ook worden gecombineerd met zeewier vlokken en een knijp zeezout of Himalaya roze zout.
Doe yoga, meditatie of tai chi als uw schildklier probleem optreedt als gevolg van trauma, ernstige depressie, stressvolle situaties of constante stress.
Blijf weg van pindakaas en pindakaas, aangezien ze vol slechte transvetten zitten.

Meer tips vind je in onderstaande video. Bekijk hem nu. DEEL deze belangrijke video vooral verder met je vrienden op Facebook!